Anna Follins Anul V
Numarul mesajelor : 552 Varsta : 28 Galeoni : 39,00 Casa : Ochi de Soim Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Porumbel Alb Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Alcoolul Dum Oct 12, 2008 1:07 pm | |
| sunteti pro sau contra alcoolului? | |
|
maRyya maLfoy Anul II
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 29 Galeoni : 50,00 Casa : Viperini Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Bufnita alba Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Alcoolul Dum Oct 12, 2008 1:31 pm | |
| contra alcoolul dauneaza grav sanatatii! | |
|
Anna Follins Anul V
Numarul mesajelor : 552 Varsta : 28 Galeoni : 39,00 Casa : Ochi de Soim Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Porumbel Alb Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Alcoolul Lun Oct 13, 2008 12:57 am | |
| tot contra... dar in cantitati mici nu are nici o treaba | |
|
Ada McNair Anul II
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 28 Galeoni : 68,00 Bagheta : Bagheta Lunii pline RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Alcoolul Lun Oct 13, 2008 5:03 am | |
| Eheei.. aici vine destainuirea adevarurilor ) Ce-i drept, am baut cateva pahare de vin la viata mea. Deobicei la petreceri. Recent am fost la o petrecere in pijamale, unde am bagat la bord vreo 4 pahare de vin si unu de bere... bleack ce gretoasa a fost :-&... IN rest.. nu sunt eu genul care sa bea ) Chiar si atunci eu eram fericita. Nu aveam absolut nici o treaba, si gandeam normal.. In cantitati mici, nu are nici un efect, dar alcoolul in cantitati mari, cam dauneaza.. :-s Deci contra | |
|
Leo Duroc Anul II
Numarul mesajelor : 160 Galeoni : 13,00 Casa : Cercetasi Bagheta : Bagheta Credintei RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Alcoolul Lun Oct 13, 2008 5:07 am | |
| Trebuie sa zic ca am luat-o si eu uneori pe cocoasa ) Deci.. lol.. oricum .. sunt baiat.. si am 15 ani .. deci ) Este si logic.. sa mai fi luat si eu 2-3 guri. Am avut o vreme in care in fiecare seara ieseam cu prietenii la vreo 4-5 beri. Ajungeam acasa in carje ) si mama imi facea o panarama pana la 2 noaptea.. Ma rog.. cand te mai iei cu gasca, asa este :-@ Ma rog.. mai ales ca skateritzele din gasca spuneau " Hai... ca daca beti tot va dam un pup " si logic ) ca toti skaterii Da-i batai :-" ) Penala faza | |
|
Dean Albeny Anul I
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 31 Galeoni : 17.05 Casa : Astropufi Bagheta : Bagheta Renasterii Slujba : Vanzator WBB RPG metter : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Alcoolul Sam Oct 25, 2008 12:45 pm | |
| Am baut si wishky shi coniac si bere si vin si vodka...in cantitati mici orikm...cam un pahar de fiecare o data...[am faut asta km de 12-13 ori.da in fine..orikm..sthiu k nu e un lucru bun...insa..trebuie sa admit k...JeBeu cu energizant este o combbinatie excelenta....sau Finlandia cu suc de rosii..pe atat de isteata ,pe atat de gretoasa )..deci...hmm..contra...chiar dak numi face probleme:) | |
|