Mayume LoveGood Anul I
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 Galeoni : 18,00 Casa : Cercetasi RPG metter : Pet : bufnita neagra - Wu Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Mayume Lovegood Sam Noi 15, 2008 2:57 am | |
| okay..deci..eu de-abia acum ma trezesc ) - Numele intreg [a personajului] - Mayume Lovegood :"> - Bagheta [dupa ce o cumparati] - not yet :"> - Patronus - O pisica neagra - Familie - Sa vedeeeem... mama e angajata la Ministerul Magiei si inca n-am inteles ce face pe acolo,dar stiu ca are doua perioade - ori ma innebuneste cu ceea ce ar trebui sa fac si cu reprosuri,ori vorbim exact gen girl-2-girl si atunci e perfect. Stiu ca e multumita de ceea ce face oricum :-J . Tata e si el tot la Ministerul Magiei dar e foarte ocupat intotdeauna... In schimb, atunci cand e acasa,sunt destinata sa rad non'stop,cu el,de el,de vrajile lui neinventate inca,nu conteaza ) - Semn din nastere - daca stai sa analizezi foarte bine,avand in vedere k e super mic,e forma unei pisici incadrata intr-o inima in zig'zag. - Caracter - sunt o fire vesela,optimista,plina de viata,cu multi prieteni,care pune sentiment si suflet in aproape tot ceea ce face si PENTRU persoanele de care se ataseaza.. :-< isteata,funny,zapacita.. - Scurt Istoric - M-am nascut la mansarda in casa in care inca locuiesc,cu 50 de medici adusi acolo. Am luat nota 10 :"> ,bunicii mei fiind Incuiati,au insistat sa facem un ritual mai *omenesc* . Le faceam farse parintilor si radeam non stop inca din primii ani de viata,stiam incantatii si puteam muta lucruri cu puterea mintii,fara ca macar sa-mi dau seama. Mie totul mi se parea doar amuzant ) Am fost de gasca si eram nelipsita de la tot ce insemna distractie inca de mica | |
|
Cezaruna Granger Anul IV
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 28 Galeoni : 93,00 Casa : Cercetasi Bagheta : Bagheta Lunii Pline Slujba : Vanzatoare la R&P RPG metter : Data de inscriere : 08/10/2008
| Subiect: Re: Mayume Lovegood Sam Noi 15, 2008 1:29 pm | |
| fain :> super > < bv > < | |
|
Ada McNair Anul II
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 28 Galeoni : 68,00 Bagheta : Bagheta Lunii pline RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Mayume Lovegood Sam Noi 15, 2008 1:48 pm | |
| Foarte fain.. am citit tot ) frumos | |
|
Anna Follins Anul V
Numarul mesajelor : 552 Varsta : 28 Galeoni : 39,00 Casa : Ochi de Soim Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Porumbel Alb Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Mayume Lovegood Dum Noi 16, 2008 7:53 am | |
| :> super tare descriere > < :* | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mayume Lovegood | |
| |
|