maRyya maLfoy Anul II
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 29 Galeoni : 50,00 Casa : Viperini Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Bufnita alba Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Leciua IV - Andesty Dum Noi 16, 2008 7:36 am | |
| Andesty
Este o potiune de frumusetre. Te face mai frumos sau mai frumoasa, dupa caz. Ea este preparata pe parcursul a doua saptamani. Efectele sale sunt foarte puternice, ele putand deveni chiar permanente. Ingrediente: - 3 lalele rosii - 3 picaturi din propriul sange - 3 fire de par de sirena - 450 ml apa de ploaie - praf din oase de sobolan - 3 ace de albine - corn de bizon Mod de preparare: Se maruntesc 3 lalele rosii si se amesteca cu 3 picaturi din sangele vostru. Amestecul se lasa o jumatate de ora in lumina soarelui si apoi se adauga trei fire din parul unei sirene. Firele de par le aveti langa ceaune. Aveti grija de ele, pentru ca sunt foarte rare. Se adauga apoi 450 ml de apa de ploaie si se pune la fiert. Se amesteca timp de o jumatate de ora in sensul invers acelor de ceasornic. Apoi se lasa la macerat timp de o saptamana. Aveti mare grija cu firele din parul sirenei pentru ca sunt foarte rare! Amestecati mai intai in potiune de treizeci de ori, de 15 ori in stanga si de 15 ori in dreapta in timp ce ati pus-o pe foc. Apoi adaugati praful din oase de soarece si cele trei ace de albina. Potiunea ar trebui sa aiba culoarea galbena si densitatea unei budinci. Aveti grija daca nu va incadrati in aceste criterii! Va trebui sa mai adaugati inca 45 de grame de praf din oase de soarece. Lasati sa fiarba douazeci de minute si apoi turnati potiunea intr-un corn de bizon si lasati 5 minute sa se raceasca. Daca ati facut-o corect ar trebui sa aiba o culoare portocalie inchis si un miros de fagure.
Tema Incercati sa preparati potiunea. Ce observati? | |
|
Cezaruna Granger Anul IV
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 28 Galeoni : 93,00 Casa : Cercetasi Bagheta : Bagheta Lunii Pline Slujba : Vanzatoare la R&P RPG metter : Data de inscriere : 08/10/2008
| Subiect: Re: Leciua IV - Andesty Dum Noi 16, 2008 2:19 pm | |
| Am facut potiunea, nu a fost usor dar am observat ca mi-a explodat in fata potiunea cand am vrut sa adaug cornul de bizon... si are un miros mai placut decat celelalte potiuni. Si are efecte mult mai bune. | |
|
maRyya maLfoy Anul II
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 29 Galeoni : 50,00 Casa : Viperini Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Bufnita alba Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Leciua IV - Andesty Vin Dec 05, 2008 12:15 pm | |
| va rog sa raspundeti toti la tema pana duminica. daca nu va voi scadea 5 puncte de la casa voastra. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Leciua IV - Andesty | |
| |
|