Hmm deci faceti acest test, pentru a fi sortati pe case
1. Descrieti-va caracterul in cateva propozitii:2. Sunteti in mijlocul unei lupte cu cel mai slab elev din scoala, desi el te doboara. Nimeni nu stie asta, dar acel elev incepe sa insire zvonuri:a) Recunosc, asta este viata, se mai intampla sa ai si zile mai proaste.
b) Spui ca este nebun, ca nimeni nu te poate intrece pe tine.
c) Nu bagi in seama tot ce zic ceilalti, si iti vezi in continuare de treaba ta.
d) Te duci in camera si incepi sa plangi de rusine.
3. Descoperi ca baiatul pe care l-ai placut atata vreme in secret, are alta prietena. a) Folosesc o potiune a dragostei , si este ca si al meu, uitand de alte personaje.
b) Incerc sa imi folosesc farmecul , daca nu merge, asta este.
c) O elimin imediat, pe acea rivala, inchizand-o intr-o debara
d) MA bag in seama, pana reusesc sa il conving ca este ca si al meu .
4. Vrei sa mergi la Hogsmeade, dar parintii tai , fiind incuiati , nu te lasa , si zic ca le este frica, caci nu stiu acele meleaguri.a) O persoana ca mine nu poate avea sange-mal.
b) Incep sa plang in fata mamei , poate cine stie...
c) Am sa ma documentez despre creaturile si oamenii de acolo, si sa le demonstrez ca nu este nimic rau .
d) Parintii mei au incredere in mine.
5. Trebuia sa mergi cu Hagrid in padure, fiind pedepsit deoarece , nu ai fost la timp in pat. Mergi cat mergi, dar observi ca Hagrid nu mai este langa tine. a) Incep sa ma panichez, si sa alerg in cerc strigand dupa ajutor.
b) Imi scot bagheta, si sunt cu ochii in patru, nu poate sa mi se intample nimic atata timp cat sunt atenta.
c) Cu cateva Incantatii invatate simplu , voi reusi sa ajung teafara.
d) Sa imi fie frica? Pentru ce? Nimeni nu are curajul sa se ia de mine. In plus, stiu padurea ca pe buzunarul robei.
6. Ajungi intr-un cartier de incuiati , cand o batranica se ia de tine ca i-ai incalcat proprietatea. a) Te gandesti cateva clipe daca sa folosesti sau nu un blestem de neiertat.
b) Esti documentat cu toate, asa ca nu a putut sa se intample asta
c) O lasi in barba lui Merlin, si iti vezi in continuare de drum
d) Ii explici batranicii , ca nu ai stiut, incercand sa te impaci cu ea.