| Skate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anna Follins Anul V
Numarul mesajelor : 552 Varsta : 28 Galeoni : 39,00 Casa : Ochi de Soim Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Porumbel Alb Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Skate Mar Sept 16, 2008 1:42 pm | |
| aici vorbim despre un sport super tare si anume skateul:X stiti sa faceti trickuri? de cat timp va dati? ce placa aveti? de unde ati invatat? raspunde si tu la aceste intrebari | |
|
| |
Leo Duroc Anul II
Numarul mesajelor : 160 Galeoni : 13,00 Casa : Cercetasi Bagheta : Bagheta Credintei RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Skate Mier Sept 17, 2008 3:16 am | |
| da stiu sa fac trickuri...cum ar fi shove-it,kick flip,toate felurile de ollie, manual,walk dog, casper.. prostii )...:-? pai de nu mai stiu...de cand ma dau..de mult... pai am o placa zero momentan am invatat de la niste amici mai mari ca mine si ceva youtube | |
|
| |
Ada McNair Anul II
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 28 Galeoni : 68,00 Bagheta : Bagheta Lunii pline RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Skate Vin Oct 03, 2008 1:14 pm | |
| Pai eu nu stiu mare cacat ) stiu doar sa dau ollie.. si oleaca de shove-it Ollie stiu .... asa din vise ) nush .. am vazut .. la mai multi .. si ma uitam c um face ana, si faceam si eu , iar shove-it de la o fata Irina ) care e skateritza.. si se descurca destul de bine :X
Ultima editare efectuata de catre Ada McNair in Mier Ian 21, 2009 5:42 am, editata de 1 ori | |
|
| |
maRyya maLfoy Anul II
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 29 Galeoni : 50,00 Casa : Viperini Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Bufnita alba Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Skate Vin Oct 10, 2008 6:49 am | |
| eu nu stiu sa ma dau pe skate..dar mi-ar placea sa invat un coleg de-al meu a spus ca o sa ma invete abia astept | |
|
| |
Mayume LoveGood Anul I
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 29 Galeoni : 18,00 Casa : Cercetasi RPG metter : Pet : bufnita neagra - Wu Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Skate Sam Oct 11, 2008 3:19 am | |
| nu stiu trickuri ) sau mai bine spus,nu stiu CE trickuri stiu ) (dupa nume etc) k park stiam si eu cate ceva :-? uhm...sunt amatoare mai bine zis ) da ador sa ma uit la skateri :X si ador sa ma dau in stamba pe skate )) k mare lucru nu stiu )) oricum...ce stiu...m-au invatat amici mai mari. baieti. ) | |
|
| |
Leo Duroc Anul II
Numarul mesajelor : 160 Galeoni : 13,00 Casa : Cercetasi Bagheta : Bagheta Credintei RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Skate Mier Ian 21, 2009 4:35 am | |
| eu sunt skate mayume :> adica da..sunt skater de ani buni..oho si ma pricep..:"> cata modestie pe mine.. ma rog..acum ca e iarna mai greu cu skateul :-l dar vine ea primavara \ / am strans niste banuci si am sa-mi cumpar o placa Zero noua \ / si daca imi mai raman bani merg in sk8 shop sa vad ce hanorace tricouri sau skate shoes sa-mi mai iau :X | |
|
| |
Ada McNair Anul II
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 28 Galeoni : 68,00 Bagheta : Bagheta Lunii pline RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Skate Mier Ian 21, 2009 5:44 am | |
| Ah.. eu am pus ochii pe un tricou adio de pe www.kickback.ro :X Deci.. este genial tricoul ala.. si la reducere 500 de mii acum :X De-abia astept.. sa imi dea tata ianpoi banii :-w sa imi pot lua si eu..odata I-) ... aah.. pai si eu ... vreau sa vina primavara.. si sama cac :X Vreau o placa buna.. si pe urma nu o sa-mi mai fie rusine sa ies pe afara =)) leo.. ce ziceai ca faci tu cu placa ceea veche>? :-" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Skate | |
| |
|
| |
| Skate | |
|