"hei..nu stiam ca ziua asta e asa de frumoasa:-?" spuse Ada uitandu-se spre cerul senin
"Mda..ce-ar fi sa stam acolo...la umbra? nu e nimeni" sugera Anna iar ceilalti o aprobara si se intreptara repede spre locul umbrit sub o salcie de langa lac.
"Am o gramada de scris la Aparare contra magiei negre
...un eseu de 20 de pagini..si sa enumar alte 3 defecte legate de dementori..." spuse Leo apoi isi scoase cartile si pergamentele necesare
"Eu am de invatat la Istoria Magiei..chiar daca a adormit...ne-a dat de invatat dinainte..." spuse Anna bosumflata
"chiar e adevarat? credeam ca sunt doar zvonuri rautacioase...chiar a adormit in timpul orei?" intreba Ada plina de interes iar Anna ii zambi larg apoi pufni in ras
"Eh.."spuse ada si se chinui sa nu mai rada "pai...eu am de facut ceva la potiuni...apoi la previziuni despre viitor...si in final la ierbologie..aa..Anna noi 2 avem aceeasi tema la ierbologie nu?" spuse Ada
"Da...o facem impreuna!" Sugera Anna.
Trecuse mai bine de o ora si cei 3 isi vazura fiecare de tema sa.
"Hei..aia doi de pe mal nu sunt Crebbe si Goyle?" intreba Leo care pufni usor in ras.
"Ba da...dar ce fac acolo...fara Draco?" intreba Ada ridicand capul sa vada mai bine
"Hai sa mergem la ei..."Spuse Anna iar ada ii arunca o privire crunta.
"Nu...uite ca vin chiar ei la noi.." Spuse Leo in timp ce Crabbe si Goyle se apropiau incet.
"Hei,voi,eliberati locul asta sau nimeni nu va pati nimic!" Spuse Crabbe spre cei 3.