Intr-o zi de sambata...dis de dimineata Anna si Ada se aflau la masa ochilor de soim luand micul dejun.
"Ai auzit ce scrie in profet?" intreba Anna in timp ce analiza profetul zilei
"Nu...nu am apucat sa ma uit peste el.." spuse Ada
"Ei bine..scrie ca tatal lui Draco,Lucius ReaCredinta si-a facut oficiala propria sa firma de maturi numite "Milfo".Prima matura creata de firma acestuia i-a fost trimisa lui Draco...azi dimineata" spuse Anna dand ziarul mai jos de chipul sau apoi se uita cercetator la masa Viperinilor si observa ca multi dintre viperini erau stransi acolo unde statea Draco iar acesta le arata o matura noua stralucitoare pe care,pe o parte stralucea cu litere verzui deschis cuvantul "Milfo".
Ada se intoarse si ea sa dea o privire celor de la masa viperinilor care acum strigau si aplaudau.
"Huh...banuiesc ca nu-s asa de bune..nu?" intreba Ada dupa ce se intoarse inapoi spre Anna si continua sa manance din bolul sau cu cereale.
"Fetelor! ati citit din profet??:X" Spuse Leo care venea in fuga spre ele de la masa Cercetasilor. "Lucius a facut o noua firma de maturi...Milfo...e extraordinara..Draco o detine pe prima!Abia astept sa-mi iau si eu! E scumpa..dar foarte buna!" Spuse Leo incantat
"Eh..atunci e buna!" Spuse Ada care continua sa manance in timp ce Anna se incrunta spre Leo care avea acum o expresie intrebatoare pe chip
"Leo..unde ti-e mintea....oricum..doar nu ai de gand sa cumperi de la Lucius...
sunt rai...sunt o familie de Devoratori ai Mortii!" Spuse Anna in timp ce impaturi profetul.
"Nu stiu ce faceti voi...dar eu unul am sa-mi iau! Am anuntat-o pe mama mai devreme printr-o scrisoare..va da ea comanda..intr-o saptamana ar trebui sa fie a mea:X" spuse Leo incantat in timp ce Ada se intoarse iar spre el
"Foarte frumos...sa ne anunti cand o sa se rupa:)" spuse ea apoi isi vazuse din nou de bolul cu cereale,jucandu-se cu lingura usor prin lapte facand cerculete sau alte forme apoi zambi larg spre ele si incepu din nou sa manance.
"Hei...daca nu va convine nu e nimic..ma rog...ma intorc din nou sa mananc..vad ca nu aveti chef de vorba.." spuse Leo si se indeparta de fete.
Peste vreo 20 de minute Draco iesi acopaniat de zeci de elevi,de data asta nu numai de la viperini din marea sala in timp ce isi tinea miraculoasa matura in mana.
"Aloo...e naspa! trebuie sa facem ceva...nu putem lasa situatia asa!" Spuse Anna in timp ce isi trangea cartile pe care le imprastiase mai devreme pe masa.
"Dap...ai dreptate...ce ar fi..daca i-am fura matura...pentru cateva minute si am fermeca-o sa faca ceva...ceva rau?" spuse Ada cu un zambet siret pe chip.
"Fie...dar...cum o sa intram in camera de zi a viperinilor fara sa fim suspectate?" Spuse Anna ganditoare
"Hm...pai..ce-ar fi daca am afla parola?" spuse Ada
"Nu..cred ca stiu! Au antrenament la vajhat peste o ora...Draco se duce sa-si lase matura in vestiar...DESIGUR! Mergem in vestiar!"Spuse Anna iar adei paru sa i se lumineze chipul (desigur ca nu era de la lanterna cu care se juca Luna prin marea sala orbindu-i pe toti)
"Crezi ca leo ar trebui sa stie?" intreba Ada uitandu-se spre masa cercetasilor si zarindu-l pe Leo cu alti baieti din casa lui uitandu-se la profetul zilei si la pozele cu noile maturi aparute pe piata.
"Sigur ca nu...!" spuse Anna
"Ok..s-o facem!!" Spuse Ada iar cele doua fete iesira repede din marea sala.