| Cartea 7 - "Talismanele Mortii" | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Leo Duroc Anul II
Numarul mesajelor : 160 Galeoni : 13,00 Casa : Cercetasi Bagheta : Bagheta Credintei RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Mier Oct 01, 2008 1:11 pm | |
| Ultima care a lui J.K.Rowlling m-a impresionat cel mai mult din toate,probabil avand in vedere c a a fost si ultima...nu prea am fost foarte incantat de sfarsit...mi-a placut...dar..parca ii lipsea ceva. ..era prea linstit... ) dar cred ca e right... voi ce parere aveti despre cartea a 7a? mie sincer mi-ar fi placut sa mai fie si altele.... nu as fi vrut sa se termine niciodata:( | |
|
| |
Anna Follins Anul V
Numarul mesajelor : 552 Varsta : 28 Galeoni : 39,00 Casa : Ochi de Soim Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Porumbel Alb Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Joi Oct 02, 2008 11:45 am | |
| Ultima carte mi s-a parut si mie,ca si tie Leo cea mai tare dintre toate:X Am citit-o in cam...5 zile daca le pun consecutiv..adica nu am citit in fiecare zi iar cand am citit am citit toata ziua...deci cam 5 zile mi-a luat . A fost super tare! Faptul ca Plesneala era bun mi s-a parut super tare...am ramas cu gura casca'...prea tare :X | |
|
| |
Leo Duroc Anul II
Numarul mesajelor : 160 Galeoni : 13,00 Casa : Cercetasi Bagheta : Bagheta Credintei RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Vin Oct 03, 2008 11:03 am | |
| ma bucur ca si tie iti place cartea.Cad despre partea cu Horcruxurile :X am ramas uimit! J.K.Rowlling are niste idei super manga tanga tari!:X:X adica..hmm...mie nu mi-ar fi venit o asemenea idee nici in 34902394 d milioane de ani..mi se pare super tare....si altele... cum ar fi faza cu Kreachear...:-? ca stia o gramada...sau ca Ochi-Nebun a murit sux! | |
|
| |
Ada McNair Anul II
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 28 Galeoni : 68,00 Bagheta : Bagheta Lunii pline RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Vin Oct 03, 2008 1:09 pm | |
| Mie imi pare super rau ca a murit Fred (( WOAA ( este cel mai trist lucru care a fost posibil vreodata. Cat am plans cand am aflat ca a murit ( IN schimb, ca si pe tine Leo, m-a impresionat foarte tare ideea cu Talismanele. Nu cu horcruxurile, deoarece de ele se stiau din cartea 6. Aici au fost descoperite talismanele. Mi-a placut mult povestea 8-> ceva de genul " Trei frati veneau intr-o zi de la munca, si trebuiau sa treaca peste o apa, iar oricine care v roia sa treaca, murea oricum. Inainte de inaintarea pe lac, moartea li se arata iar fiecare avu dreptul la o dorinta. Unul si-a dorit o bagheta cu care poate invinge pe oricine, si sa fie mai puternica decat oricare, al doilea si-a dorit o piatra care sa invie mortii, iar ultimul si-a dorit o pelerina care sa-l faca invizibil, si sa nu fie gasit de nimeni niciodata daca este ascuns sub ea. Moartea le indeplini la fiecare dorinta. Primul a folosit bagheta in diferite dueluri castigand mereu, iar intr-un final moartea il gasi si il lua. Al doilea a folosit piatra pentru a invia pe persoana iubita, dar ea nu se comporta la fel ca inainte, si era foarte trista, astfel s-a sinucis, iar moartea l-a luat, iar ultimul oricand a avut nevoie s-a ascuns sub pelerina, ceea ce l-a salvat de toate relele" ) Nu mai stiu exact, dar nu conteaza ) ceva de genul. Cert este ca mi-a placut foarte tare :X Si eu am citit cartea in .. 2 zile ) la fel ca si cartea 6 :X
Ultima editare efectuata de catre Ada McNair in Joi Ian 22, 2009 5:48 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Leo Duroc Anul II
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Lun Oct 06, 2008 11:37 am | |
| nu,ma 8-| ma refeream la Horcruxuri...chiar daca sunt si in 6 :-j...ziceam asa:)) ma rog..faza cu Fred parca a fost prea rapida in carte... am citit de 2 ori ca sa-mi dau seama ce s-a intamplat:)) | |
|
| |
maRyya maLfoy Anul II
Numarul mesajelor : 185 Varsta : 29 Galeoni : 50,00 Casa : Viperini Bagheta : Bagheta Renasterii RPG metter : Pet : Bufnita alba Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Joi Oct 09, 2008 10:47 am | |
| si mie mi-a placut mult cartea a7a...dar am fost foarte suparata ca s-a terminat cu hp cred ca in curand o sa ma apuc sa citesc din nou toate cartile..de la 1 la 7 [ ] ca mi s-a facut dor de hp | |
|
| |
Dean Albeny Anul I
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 31 Galeoni : 17.05 Casa : Astropufi Bagheta : Bagheta Renasterii Slujba : Vanzator WBB RPG metter : Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Joi Oct 16, 2008 1:23 am | |
| am citit cartile hp de la 1-7 de cel putin 2 ori fiecare..chiar unele shi de cate 4 ori...shi ultima...este Bestialaaa!!!!.. .DIN ORICE PUNCT DE VEDERE!! :x:x:x:x shi faza cu bathilda .. shi cu intrebarile despre dumbledore..inf ine.. .cel mai mult mai impresionat fianlul.....cand harry a fost putin pe cealalta lume...a discutat cu dumbledore...atunci.. partea accea...chiar..hmm...ma uimit...a fost BESTIAL!!!!.... si cum la omorat pe Cap de mort....si cum fost cu legatura dintre baghete shi cu Plesneala...Deci a fost incredibil de frumos!!!! (((((((( SA TERMINAT...=((((.. sar putea totusi sa fie si o a-8a carte in care j.k.rowling sa faca un fel de rezumat | |
|
| |
Ada McNair Anul II
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 28 Galeoni : 68,00 Bagheta : Bagheta Lunii pline RPG metter : Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" Joi Ian 22, 2009 5:50 am | |
| Eu ... nu cred ca mai face un rezumat. Adica nu vad logica.. de ce ar mai face un rezmuat? ) alea se gasesc si pe net.. adica.. nu vad care cum e treaba whatever... :-? oricum imi pare rau :-J asta este.. trebuia sa se termine si asta odata si odata. Nu puteau dura volumele 2 secole.. 8->8->8-> desi.. ar fi fost o ideee fooooarte buna :X | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cartea 7 - "Talismanele Mortii" | |
| |
|
| |
| Cartea 7 - "Talismanele Mortii" | |
|