Ada se trezi in acea dimineata foarte bine, dandu-i cateva ghionturi prietenei ei., care inca dormea dusa.
"Anaaa!! Fata!! .. trezeste-te.. trebuie sa mergem sa luam micul dejun"
Ana paru ca este foarte enervata, cand de fapt se intoarse pe partea cealalta
' Ce sa fac sa o pot trezi? ' gandi Ada. "AA!!!.. JOHNNY!! DA stiu ca Ana este inca in pijamale ... si ca ii ies bale din gura..dar pot veni eu cu tine la micul dejun"
"JOHNATAN Q CAZU?" si Ana se trezi repede, uitandu-se buimaca intr-o parte si in alta.
"Stiam eu ca te vei trezi" O ghionti Ada pe prietena ei , chicotind . Ana incepu sa faca niste glume, incat toate fetele radeau. Ada era pregatita, dar o astepta si pe Ana.
Au coborat usor scarile din marmura, povestind de visele lor ciudate , cu o seara inainte.
" Oo .. si sa-ti povestesc. Era Floppy cu prietenul lui Benny.. care .. ghici ce faceau? Nici eu nu stiu.. dar parea suspect" zambi Ada mai dandu-i cateva ghionturi . prietenei ei .
Ajunse in Sala Mare, amandoua se indreptau spre masa Soimilor, care era deja plina de baieti. Ciudat. Nu era absolut nici o fata.
" O God!" spunea Ana "Sunt in rai!!.. Doar BAIETI".. cand prin fata lor trecu Johnny, Floppy si Benny. Amandoua observara ca aveau cravata in culorile albastru-argintiu.
" SUNT CU NOI IN CASA!!" urla Ada de fericire, iar toata lumea din sala, se intoarse spre cele doua fete.
OCC: lipsa de inspiratie, dar am vrut sa spark gheata
)